Ditt kalas

Vad får ditt barn hos oss?

Ditt barn får en annorlunda och rolig dag tillsammans med sina vänner, och som förälder slipper du inköpslistor, städning, stress och jäkt. Vi tar hand om allt åt dig! Du kan till och med ladda ner förtryckta kalasinbjudningar direkt här från hemsidan!

Ladda ned kalasinbjudan

Våra kalasrum

Buspalatset erbjuder tre fina kalasrum. I priset ingår inträde till Buspalatset, eget kalasrum i två timmar samt den meny ni väljer. Minimipriset på 1192 är beräknat på åtta barn men ni kan givetvis vara färre eller fler, dock max 25 barn. (Vid större grupper rekommenderar vi er att hyra hela lokalen efter ordinarie öppettider).

Rum 1
Disney
Rum 2
Riddare
Rum 3
Disco

Kalaspaket

Vi har två kalaspaket du kan välja mellan – Stora och lilla kalaspaketet. Självklart kan du vid din bokning lägga till ytterligare val vid din bokning till exempel varma chips, varmkorv etc.

Stora kalaspaketet
199 kr/barn

Entré till Buspalatset och hur mycket lek som helst
Valfri maträtt – som pannkakor, köttbullar, tacotallrik
Läskande dryck
Glass till alla barn
Kaffe till alla föräldrar
Godispåse till alla barn vid hemgång
Eget kalasrum i 2,5 timmar

Lilla kalaspaketet
149 kr/barn

Lilla kalaspaketet är lika fullt av lek och bus som stora men innehåller fika istället för mat och passar kanske därför vissa av småfilurerna bättre.

Entré till Buspalatset och hur mycket lek som helst
Eget kalasrum i 2,5 timmar
Saft och bulle till alla barn
Glass med strössel
Läskande dryck
Godispåse till alla barn vid hemgång

Själva kalasdagen

1

Kom 20 minuter innan!

På kalasdagen är det bra om ni som är ansvarig kommer cirka 20 minuter innan kalaset. Där kommer vi att visa er till ert kalasrum och gå igenom upplägget för kalaset.
2

Vi börjar med lek!

Efter barnen har samlats börjar vi med att leka. Därefter serverar vi barnen önskad meny i ert förbokade kalasrum, där födelsedagsbarnet även kan öppna sina presenter. Vårt kalasrummet står till ert förfogande i minst 2 timmar.
3

Mer lek efter fikat!

Efter att barnen fikat så leker de i leklandet tills att kalaset är slut, varefter de möts upp i lekhallen innan hemgång och får varsin godispåse. Kalaset pågår i ca 2.5 timmar allt som allt.

Boka ditt kalas

Du kan boka kalaset direkt här på hemsidan. Vår personal kommer sedan att bekräfta din bokning via telefon så att inget missas eller glöms bort inför det stora kalaset!

Tack för meddelandet!
Vi hör av oss så snabbt vi kan!

Oops!
Det blev fel det här! Har du fyllt i allt som krävs?