Priser

Entré

Dessa är våra priser för 2017. För er som ofta busar hos oss på Buspalatset rekommenderar vi att ni köper ett årskort! Årskortet gäller från det datum du köper kortet och i ett år framåt.

0 - 1 år
Gratis
1 – 2 år
70:-
3 år och över
100:-
Vuxna
Gratis

Årskort

1- 2 år
895:-
Över 3 år
1195:-

Stämpelkort

Besöker du oss hyfsat ofta, men ändå inte vill kosta på ett årskort, så kan du ändå få lite stammisrabatt av oss via ett stämpelkort. Då får du var 10:e gång gratis av oss!

Större grupper

Vi erbjuder specialpriser till grupper inom skola och barnomsorg samt föreningar. Vi anordnar också företagsarrangemang, privata tillställningar och kalas efter önskemål, så som klassfester, föreningsavslutningar m.m. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

Kontakta oss

Sådär! Redo för lite bus? 

Innan buset brakar loss totalt, ta först en titt på de lekregler vi har satt upp här på Buspalatset. Där berättar vi om vad som är tillåtet och vad som är strikt aja baja samt hur vi tänker kring ditt barns säkerhet!

Säkerhetsregler

Vill du hyra vår lokal eller boka in ditt kalas hos oss?

Hos oss har du också möjlighet att abonnera BusPalatsets lokal de tider då vi inte har öppet. Du kan även boka in ditt kalas hos oss – ett garanterat lyckat kalas! Kontakta oss så berättar vi mer!